2011. november 7., hétfő

Hardcore koncertek a ZION-ban: AMD & Minus Tree (Ita), Go Back Home (Ita)

A Zenész Ifjúsági Otthon (ZION) mindig próbál olyan zenei csemegéket nyújtani, amelyekre a legfinnyásabb ínyencnek is összefuthat a nyál a szájában.


A Hardcore/Punk mozgalom nem tartozik a legtrendibb műfajok közé, mert hangos, dühös, szemtelen, őszinte. Hogy mi az a Hardcore/Punk – talán szertelensége miatt – szinte lehetetlen meghatározni, ki ezt ért rajta, ki azt, van aki ezért szereti, más azért utálja, de az tény, hogy van ennek a műfajnak múltja, jelene és jövője is, amiről pécsi a november bizonyosságot is ad.

November 12-én a legendás AMD (Anti Military Demonstrations) lép a ZION színpadára, akik már a nyolcvanas évek végén HC-t játszottak, és a hazai színtér meghatározó zenekara. Az AMD-ről sokat nem is lehet mondani, hiszen aki ismeri őket, tudja miről van szó, aki meg nem, annak úgyis mindegy.

Jönnek még velük az Eger Hardcore Family két csapata, a Tango Underground és a Tisztán a Cél Felé, illetve az Savaria Colonia Hardcore színtér új üdvöskéje a Wroongg!, amiben Liberal Youth és Social Free Face tagok aprítanak. Az estét a Struggle 4 Life kezdi.
A buliba 1000 forint a beugró. Két eventen is fut a facebookon, de csekkoljátok a AMD ajánlóját: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=155019721251733

Linkek:
http://www.myspace.com/amdhardcorepunk
http://tangounderground.uw.hu/
http://www.myspace.com/tisztanacelfele
http://www.myspace.com/wroongg
http://www.myspace.com/struggle4lifehungary


Azonban nem csupán a magyar régi iskola rajongóinak kedveskedik a ZION ebben a hónapban, hiszen november 21. napjára a Baranya County Hardcore csapat újabb bulit szervezett a ZION-ba. Az olasz Minus Tree gyors, energikus, de mégis emocionális zenéje meg fogja mozgatni az érdeklődőket. Még egy zenekar lesz “olaszból”, a Go Back Home, akik modern hardcore-jukat a Comeback Kid/Verse/Ritual vonalon játsszák. A 2007-ben alakult csapat már most nagy sztárok, bemutatkozó lemezük után több szaklap Olaszország következő nagy durranásának tartotta őket.
A hazai felhozatal sem lesz semmi: a Cult of Grace intenzív hardcore-ja, a Black Hourglass posthardcore-ja és a Talking Horse stonedcore-ja kiváló aperitif lesz az olasz főfogáshoz.
A menü 700 forint. Étlap: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=217259975004816

Linkek:
http://www.facebook.com/minustreeofficial
http://www.facebook.com/gobackhomeofficial
http://www.facebook.com/cvltofgrace
http://www.facebook.com/blackhourglass
http://www.facebook.com/thetalkinghorse?sk=info
http://www.facebook.com/bchc.crew


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése